Tjenester

TSJ Services AS ble stiftet i 2015 og foretar inspeksjonstjenster og opplæring. Selskapet har lang og bred internasjonal erfaring fra inspeksjonstjenster fra Det Norske Veritas.

Bedrifter, både innenfor og utenfor maritime bransje pålegges i større grad å følge sertifiseringer og krav for å ivareta både produksjonskvalitet og sikkerhet. Å sette seg inn i disse kan ta verdifull tid fra fagpersoner i bedriften og vi ser ofte at klasseselskapene benyttes til å gjøre grunnleggende og forberedende arbeid som dermed øker kostnadene for bedriften. TSJ Services AS har 40 års erfaring i bransjen og benytter vesentlig lavere satser for å bistå selskaper i å tilrettelegge og forberede inspeksjoner og kvalifisering til ulike klassekrav. Dette reduserer tidsbruken for klasseselskapene og tilhørende kostnader. TSJ Services AS foretar også opplæring og kompetanseheving slik at bedriftene selv kan lykkes å få oversikt over klassekrav, og ta bedre kontroll med kostnadene og tidsbruken forbundet med dette.

Vi tar i mot alle oppdrag, både på timebasis og fastpris, ingen er for små. Vårt mål er bistå dere med å spare tid og penger slik at fokus kan holdes på konkurransedyktighet og kundeleveranser, og redusere tid, kostnader og frustrasjoner tilknyttet regelverk og klassekrav.

Bedrifter som ikke har egen formell sveisekompetanse kan leie oss inn på fast basis for å ivareta dette, noe som noen bedrifter allerede benytter seg av. Med universitetsutdannelse i materialteknikk og sveis har vi en kompetanse som overgår kravene i IWE-koden

Med bakgrunn fra skip og offshore med tilhørende utstyr kan vi bl.a. bidra med assistanse på flg områder:

  • Produksjonsoppfølging/tilrettelegging
  • Samsvar med regler, standarder, øvrige krav
  • Dokumentasjon
  • Materialer og sveis
  • Myndighetskrav som f.eks PED (Trykksatt utstyr) MED, ADR
  • Fritidsbåtdirektivet, Nordisk Båtstandard for yrkesbåter
buy essay papers paper writing help research paper help pay to do my assignment college coursework order essay online essay writer for you cheapest essay writing service cheap paper writing essay writing online research paper writer online essay writing service research paper help custom essay service paper help buying a research paper need help writing a paper college essay help college essay writing help pay to write essay
1